Kesadilijos su vištiena, sūriu ir lydytu sūreliu

5 gaivios ir spalvingos vasaros vakarienės
30 min.
4 porcijos
Jums reikės
  • 1 pakelio tortilijų
  • 1 pakelio vištienos šlaunelių mėsos
  • 1 indelio lydyto sūrelio
  • 1 pakelio pomidorų pastos
  • 1 pakelio fermentinio sūrio
  • pusės pakelio špinatų
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • aliejaus
Gaminimo procesas
  1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi.

  2. 4 tortilijas ištepkite lydytu sūreliu, ant sūrio dėkite apkeptų vištienos gabalėlių, špinatų lapų, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.

  3. Dar 4 tortilijas tolygiai plonai ištepkite pomidorų pasta ir užvožkite ant tortilijų su sūriu.

  4. Sulipdytas tortilijas po vieną dėkite į gerai įkaitintą sausą keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir tortilijos taps traškios.

Gaminimo procesas
  1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi.

  2. 4 tortilijas ištepkite lydytu sūreliu, ant sūrio dėkite apkeptų vištienos gabalėlių, špinatų lapų, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.

  3. Dar 4 tortilijas tolygiai plonai ištepkite pomidorų pasta ir užvožkite ant tortilijų su sūriu.

  4. Sulipdytas tortilijas po vieną dėkite į gerai įkaitintą sausą keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir tortilijos taps traškios.