Sumuštiniai su avokadais, tunais, marinuotais svogūnais ir feta

5 lengvesnės vasariškos vakarienės
20 min.
4
Jums reikės
  • 8 riekelių sumuštinių duonos
  • 2 avokadų
  • 2 rausvųjų svogūnų
  • 2 šaukštų cukraus
  • 50 ml acto
  • 1 pakelio fetos sūrio
  • 2 skardinių tuno
  • druskos
  • pipirų
Gaminimo procesas
  1. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, užpilkite vandeniu ir gerai sutrinkite rankomis, – svogūnai nebus aštrūs. Pusėje stiklinės vandens išmaišykite cukrų ir actą. Maišykite, kol cukrus ištirps. Tuomet sudėkite svogūnus ir palikite marinuotis, geriausia – per naktį šaldytuve.

  2. Avokadus išskobkite, minkštimą sudėkite į dubenėlį, sutrinkite šakute, pagardinę druska ir pipirais.

  3. Duonos riekes aptepkite avokadais, prieš tai duoną galima paskrudinti orkaitėje, uždėkite konservuotų tunų, marinuotų svogūnų ir užtrupinkite fetos.

Gaminimo procesas
  1. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, užpilkite vandeniu ir gerai sutrinkite rankomis, – svogūnai nebus aštrūs. Pusėje stiklinės vandens išmaišykite cukrų ir actą. Maišykite, kol cukrus ištirps. Tuomet sudėkite svogūnus ir palikite marinuotis, geriausia – per naktį šaldytuve.

  2. Avokadus išskobkite, minkštimą sudėkite į dubenėlį, sutrinkite šakute, pagardinę druska ir pipirais.

  3. Duonos riekes aptepkite avokadais, prieš tai duoną galima paskrudinti orkaitėje, uždėkite konservuotų tunų, marinuotų svogūnų ir užtrupinkite fetos.