Žiedinių kopūstų salotos su pesto padažu, pomidorais ir kiaulienos kepsneliais

5 lengvesnės vasariškos vakarienės
40 min.
4
Jums reikės
  • 500 g kiaulienos nugarinės
  • druskos
  • pipirų
  • alyvuogių aliejaus
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 žiedinio kopūsto
  • 1 indelio pesto padažo
  • 3 pomidorų
  • 1 rausvojo svogūno
Gaminimo procesas
  1. Kiaulieną įtrinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais bei smulkintais česnakais. Plaukite, kol šiek tiek pasimarinuos.

  2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, užpilkite vandeniu, gerai ištrinkite rankomis, vandenį nupilkite.

  3. Žiedinį kopūstą supjaustykite kuo smulkesniais gabalėliais, sumaišykite su pesto padažu.

  4. Kiaulienos kepsnelius dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.

  5. Į dubenį su pesto pagardintu žiediniu kopūstu sudėkite svogūnus, kubeliais supjaustytus pomidorus, pagardinkite druska ir viską išmaišykite.

  6. Kiaulienos kepsnelius patiekite su žiedinių kopūstų salotomis.

Gaminimo procesas
  1. Kiaulieną įtrinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais bei smulkintais česnakais. Plaukite, kol šiek tiek pasimarinuos.

  2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, užpilkite vandeniu, gerai ištrinkite rankomis, vandenį nupilkite.

  3. Žiedinį kopūstą supjaustykite kuo smulkesniais gabalėliais, sumaišykite su pesto padažu.

  4. Kiaulienos kepsnelius dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.

  5. Į dubenį su pesto pagardintu žiediniu kopūstu sudėkite svogūnus, kubeliais supjaustytus pomidorus, pagardinkite druska ir viską išmaišykite.

  6. Kiaulienos kepsnelius patiekite su žiedinių kopūstų salotomis.