Orkaitėje kepti spagečiai su kiauliena ir mocarela

5 sočios vakarienės, įkvėptos vaikystės
40 min.
4
Jums reikės
  • pakelio spagečių
  • 1 svogūno
  • alyvuogių aliejaus kepti
  • 2 česnako skiltelių
  • druskos
  • pipirų
  • džiovintų bazilikų
  • 400 g kiaulienos faršo
  • skardinės konservuotų pomidorų
  • 300 g mocarelos
  • 1 pakelio tarkuoto fermentinio sūrio
Gaminimo procesas
  1. Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus, pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir susmulkintas česnako skilteles. Sudėkite kiaulienos faršą, pagardinkite druska, džiovintais bazilikais bei pipirais ir pakepinkite, kol mėsa apskrus.

  2. Supilkite konservuotus pomidorus su visu skysčiu, įberkite dar truputį druskos ir pipirų, patroškinkite apie 10 minučių. Spagečius virkite pagal instrukciją. Kai išvirs, sudėkite juos į tyrę ir gerai išmaišykite.

  3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, spagečius sudėkite į kepimo indą, apibarstykite smulkinta mocarela ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 20 minučių, kol sūris išsilydys ir apskrus.

Gaminimo procesas
  1. Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus, pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir susmulkintas česnako skilteles. Sudėkite kiaulienos faršą, pagardinkite druska, džiovintais bazilikais bei pipirais ir pakepinkite, kol mėsa apskrus.

  2. Supilkite konservuotus pomidorus su visu skysčiu, įberkite dar truputį druskos ir pipirų, patroškinkite apie 10 minučių. Spagečius virkite pagal instrukciją. Kai išvirs, sudėkite juos į tyrę ir gerai išmaišykite.

  3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, spagečius sudėkite į kepimo indą, apibarstykite smulkinta mocarela ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 20 minučių, kol sūris išsilydys ir apskrus.