Itališki spagečiai su česnakais ir petražolėmis

5 vakarienės, 5 skirtingos šalys
15 min.
Jums reikės
  • 350 g spagečių
  • 60 g česnako
  • 50 g petražolių
  • 120 g alyvuogių aliejaus
  • 1 citrinos
  • 120 g kietojo sūrio „Džiugas”
  • druskos pagal skonį
Gaminimo procesas
  1. Plonai supjaustykite česnaką, susmulkinkite petražoles. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų – pilkite jo tiek, kad užtektų padažui.

  2. Į karštą aliejų sudėkite česnaką, vos vos apkepkite, tada suberkite petražoles, o ant viršaus sukrėskite virtus spagečius. Išmaišykite juos su česnakais ir petražolėmis, įspauskite citrinos sulčių ir užberkite tarkuoto sūrio.

Gaminimo procesas
  1. Plonai supjaustykite česnaką, susmulkinkite petražoles. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų – pilkite jo tiek, kad užtektų padažui.

  2. Į karštą aliejų sudėkite česnaką, vos vos apkepkite, tada suberkite petražoles, o ant viršaus sukrėskite virtus spagečius. Išmaišykite juos su česnakais ir petražolėmis, įspauskite citrinos sulčių ir užberkite tarkuoto sūrio.

Patarimas:

Makaronus virkite al dente, geriausia – 7 minutes. Vadovaukitės rekomendacijomis ant pakelio.