Meksikietiški kukurūzų krepšeliai su kiauliena

5 vakarienės, 5 skirtingos šalys
Jums reikės
  • 200 g kiaulienos nugarinės
  • 1/3 ananaso
  • takų krepšelių „Santa Maria“
  • pusės mėlynojo svogūno
  • 40 g sviesto
PADAŽUI:
  • raudonos paprikos
  • 2 pomidorų
  • 1 žaliosios citrinos sulčių
  • 1 aitriosios paprikos
  • pusės raudonojo svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • aliejaus kepti
Gaminimo procesas
  1. Pirmiausia paruoškite mėsos marinatą. Elektrine trintuve sutrinkite papriką, pomidorus, pusę svogūno, žaliąją citriną ir kalendros stiebus. Tyrę paskaninkite druska ir pipirais, įpilkite šlakelį acto. Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis. Geriausia, jei marinuotis ją paliksite per naktį.

  2. Kiaulienos juosteles dėkite į su šlakeliu aliejaus iškaitintą keptuvę. Kepkite, kol paskrus. Ananasą supjaustykite kubeliais, su šlakeliu aliejaus ir šaukšteliu cukraus pakepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.

  3. Sudėkite keptą mėsą ir paruoštus ananasus į krepšelius. Patiekalą galite pagardinti svogūno griežinėliais.

Gaminimo procesas
  1. Pirmiausia paruoškite mėsos marinatą. Elektrine trintuve sutrinkite papriką, pomidorus, pusę svogūno, žaliąją citriną ir kalendros stiebus. Tyrę paskaninkite druska ir pipirais, įpilkite šlakelį acto. Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis. Geriausia, jei marinuotis ją paliksite per naktį.

  2. Kiaulienos juosteles dėkite į su šlakeliu aliejaus iškaitintą keptuvę. Kepkite, kol paskrus. Ananasą supjaustykite kubeliais, su šlakeliu aliejaus ir šaukšteliu cukraus pakepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.

  3. Sudėkite keptą mėsą ir paruoštus ananasus į krepšelius. Patiekalą galite pagardinti svogūno griežinėliais.