Vištienos vėrinukai iš Turkijos

5 vakarienės, 5 skirtingos šalys
Jums reikės
  • 2 vištų krūtinėlių
  • 1 paprikos
  • 1 cukinijos
  • pitos (duonos)
MARINATUI REIKĖS:
  • 1 šaukšto jogurto
  • 1 citrinos sulčių
  • žiupsnio kumino
  • druskos
  • pipirų
Gaminimo procesas
  1. Supjaustykite vištieną vienodo dydžio kubeliais. Sumaišykite jogurtą su prieskoniais ir citrinos sultimis, užpilkite mišinį ant mėsos.

  2. Supjaustykite papriką ir cukiniją vienodais kubeliais. Ant iešmelių paeiliui verkite vištienos, paprikos ir cukinijos gabalėlius.

  3. Vėrinukus kepkite ant grilio arba 180 laipsnių karštumo orkaitėje 20-30 minučių, kol mėsa gražiai apskrus.

  4. Patiekite vėrinukus su pašildyta pita ir mėgstamomis salotomis.

Gaminimo procesas
  1. Supjaustykite vištieną vienodo dydžio kubeliais. Sumaišykite jogurtą su prieskoniais ir citrinos sultimis, užpilkite mišinį ant mėsos.

  2. Supjaustykite papriką ir cukiniją vienodais kubeliais. Ant iešmelių paeiliui verkite vištienos, paprikos ir cukinijos gabalėlius.

  3. Vėrinukus kepkite ant grilio arba 180 laipsnių karštumo orkaitėje 20-30 minučių, kol mėsa gražiai apskrus.

  4. Patiekite vėrinukus su pašildyta pita ir mėgstamomis salotomis.