Kalakutiena ir ryžiais įdarytos paprikos

5 vakarienės, įkvėptos vasaros
1 val.
4
Jums reikės
  • 4 raudonų saldžiųjų paprikų
  • 2 nedidelių morkų
  • 1 puodelio virtų ryžių
  • 200 g maltos kalakutienos
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 nedidelio svogūno
  • druskos
  • pipirų
  • PADAŽUI:
  • 200 ml graikiško jogurto
  • druskos
  • 1 v. š. čiobrelių lapelių
  • 1 a. š. žagrenio
  • 1 skiltelės česnako (sutrinta)
Gaminimo procesas
  1. Paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas.

  2. Stambia tarka tarkuotas morkas, virtus ryžius, maltą kalakutieną, smulkiai supjaustytą svogūną ir česnako skilteles gerai suminkyti, pagardinti druska bei grūstais juodaisiais pipirais.

  3. Šiuo įdaru prikimškite paprikas ir kepkite jas iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepkite 30 min.

  4. Visus padažo ingredientus sumaišykite ir patiekite kartu su iškepusiomis paprikomis.

Gaminimo procesas
  1. Paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas.

  2. Stambia tarka tarkuotas morkas, virtus ryžius, maltą kalakutieną, smulkiai supjaustytą svogūną ir česnako skilteles gerai suminkyti, pagardinti druska bei grūstais juodaisiais pipirais.

  3. Šiuo įdaru prikimškite paprikas ir kepkite jas iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepkite 30 min.

  4. Visus padažo ingredientus sumaišykite ir patiekite kartu su iškepusiomis paprikomis.