Kiaulienos kepsneliai su obuoliais

5 vakarienės, norintiems įtraukti į receptus rudens gėrybes
30 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • 700 g kiaulienos nugarinės su kaulu
  • 1 rausvojo svogūno
  • 3 obuolių
  • 3 šakelių rozmarino
  • šalavijo lapelių
  • 2 v. š. grūdėtųjų garstyčių
  • 100 ml sultinio
  • druskos
  • pipirų
  • aliejaus
Gaminimo procesas
  1. Kiaulienos gabalėlius pasūdykite, pagardinkite pipirais. Apkepkite juos iš abiejų pusių grilio keptuvėje.

  2. Į troškintuvą arba gilesnę keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir jame apkepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną bei skiltelėmis supjaustytus obuolius. Po kelių minučių sudėkite prieskonines žoleles.

  3. Sultinį (arba vandenį) sumaišykite su keliais šaukštais garstyčių ir šį skystį supilkite ant obuolių ir svogūnų. Į troškintuvą sudėkite ir mėsos kepsnelius.

  4. Uždengę troškintuvą dangčiu patroškinkite viską dar 5-8 min.

Gaminimo procesas
  1. Kiaulienos gabalėlius pasūdykite, pagardinkite pipirais. Apkepkite juos iš abiejų pusių grilio keptuvėje.

  2. Į troškintuvą arba gilesnę keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir jame apkepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną bei skiltelėmis supjaustytus obuolius. Po kelių minučių sudėkite prieskonines žoleles.

  3. Sultinį (arba vandenį) sumaišykite su keliais šaukštais garstyčių ir šį skystį supilkite ant obuolių ir svogūnų. Į troškintuvą sudėkite ir mėsos kepsnelius.

  4. Uždengę troškintuvą dangčiu patroškinkite viską dar 5-8 min.