Menkių filė troškinys su kariu, avinžirniais ir pomidorais

5 vakarienės – nuo mėsos iki žuvies
35 min.
4
Jums reikės
  • 1 svogūno
  • aliejaus
  • 3 arbatinių šaukštelių kario prieskonių
  • 3 česnako skiltelių
  • 2 skardinių konservuotų pomidorų
  • pakelio menkių filė
  • pusės imbiero šaknies
  • 1 skardinės avinžirnių
  • 1 citrinos
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • mėgstamų prieskoninių žolelių
Gaminimo procesas
  1. Aliejų įkaitinkite didelėje keptuvėje su dangčiu arba troškinimo inde. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, pakepinkite. Tada suberkite kario prieskonius, nuluptą ir sutarkuotą imbierą, smulkiai pjaustytas česnako skilteles ir 2 minutes kepkite ant aukštos kaitros.

  2. Sudėkite konservuotus pomidorus, skardinę avinžirnių, nepamirškite nupilti skysčio, pagardinkite druska bei pipirais. Troškinkite apie 10 minučių, kol sutirštės.

  3. Ant viršaus sudėkite atitirpintus menkių gabalėlius, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol žuvis iškeps.

  4. Patiekite apibarstę mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis ir su citrinos skiltele.

Gaminimo procesas
  1. Aliejų įkaitinkite didelėje keptuvėje su dangčiu arba troškinimo inde. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, pakepinkite. Tada suberkite kario prieskonius, nuluptą ir sutarkuotą imbierą, smulkiai pjaustytas česnako skilteles ir 2 minutes kepkite ant aukštos kaitros.

  2. Sudėkite konservuotus pomidorus, skardinę avinžirnių, nepamirškite nupilti skysčio, pagardinkite druska bei pipirais. Troškinkite apie 10 minučių, kol sutirštės.

  3. Ant viršaus sudėkite atitirpintus menkių gabalėlius, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol žuvis iškeps.

  4. Patiekite apibarstę mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis ir su citrinos skiltele.