Vištų sparnelių ir pomidorų sriuba

Lengva ir gardu. 5 vasariškos vakarienės idėjos
90 min
4 vnt.
Jums reikės
  • 1 kg vištų sparnelių
  • 9 pomidorų
  • 9 svogūnų
  • Druskos
  • Pipirų
  • Cinamono
  • Šviežios kalendros lapelių
Gaminimo procesas
  1. Supjaustykite 5 pomidorus ir dėkite į puodą. Ant viršaus paskleiskite penkių supjaustytų svogūnų pusžiedžius. Sudėkite pusę vištų sparnelių. Paspauskite. Apibarstykite druska, pipirais ir nedideliu žiupsneliu cinamono.

  2. Supjaustykite likusius pomidorus ir dėkite juos ant sparnelių, likusius svogūnus taip pat supjaustykite ir paskleiskite ant pomidorų. Ant viršaus suguldykite likusius sparnelius ir vėl gerai paspauskite. Pagardinkite druska, pipirais ir cinamonu.

  3. Jokio vandens nepilkite, tiesiog uždenkite puodą dangčiu ir virkite apie pusantros valandos ant nedidelės ugnies. Visas šios sriubos stebuklas – labai gardus, sodraus skonio sultinys, išsiskiriantis iš daržovių ir mėsos. Patiekite su pasmulkintomis kalendromis.

Gaminimo procesas
  1. Supjaustykite 5 pomidorus ir dėkite į puodą. Ant viršaus paskleiskite penkių supjaustytų svogūnų pusžiedžius. Sudėkite pusę vištų sparnelių. Paspauskite. Apibarstykite druska, pipirais ir nedideliu žiupsneliu cinamono.

  2. Supjaustykite likusius pomidorus ir dėkite juos ant sparnelių, likusius svogūnus taip pat supjaustykite ir paskleiskite ant pomidorų. Ant viršaus suguldykite likusius sparnelius ir vėl gerai paspauskite. Pagardinkite druska, pipirais ir cinamonu.

  3. Jokio vandens nepilkite, tiesiog uždenkite puodą dangčiu ir virkite apie pusantros valandos ant nedidelės ugnies. Visas šios sriubos stebuklas – labai gardus, sodraus skonio sultinys, išsiskiriantis iš daržovių ir mėsos. Patiekite su pasmulkintomis kalendromis.