Amerikietiški šonkauliukai su poliarine duonele

4 vnt.
Jums reikės
  • Pakuotės „Biovelos“ lėtai virtų XXL šonkauliukų
  • 4 „Gardėsio“ poliarinių duonelių STREET FOOD
  • 2 nedidelių raudonųjų svogūnų
  • 4 virtų kukurūzų burbuolių arba dėžutės konservuotų saldžiųjų kukurūzų
  • 10 vyšninių pomidoriukų
  • žiupsnio aitriosios paprikos miltelių
  • žiupsnio pipirų, druskos
  • pusės žaliosios citrinos sulčių
  • šlakelio alyvuogių aliejaus
  • 6 v. š. obuolių acto
Gaminimo procesas
  1. Prieš kepdami šonkaulius išimkite iš kartoninės ir vakuuminės pakuočių. Kepkite orkaitėje 180 °C temperatūroje apie 25 minutes. Išėmę šonkaulius iš pakuotės ir įdėję į kepimo indą, galite apipilti pakuotėje esančiu skysčiu. Jeigu kepsite kepsninėje ant žarijų, kepkite apie 10 minučių. Baigdami kepti šonkaulius, aptepkite pakuotėje pridėtu BBQ padažu.

  2. Supjaustykite mėlynuosius svogūnus griežinėliais ir suberkite į dubenį. Ant viršaus pilkite 6 v. š. obuolių acto ir stiklinę vandens, įberkite žiupsnelį druskos ir pusę a. š. cukraus. Palikite svogūnus pasimarinuoti apie 15-20 min.

  3. Virtas kukurūzų burbuoles apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir aitriosios paprikos prieskoniais. Burbuoles kepkite keptuvėje arba grilyje apie 5 min., kol kukurūzo kraštai gerai apskrus. Dar karštas burbuoles pagardinkite sviestu bei žaliosios citrinos sultimis.
    Kukurūzų burbuoles galite pakeisti konservuotais saldžiaisiais kukurūzais: juos taip pat pakepinkite keptuvėje su sviestu, pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

  4. Mėsą patiekite su keptomis kukurūzų burbuolėmis, marinuotais svogūnais ir grilyje paskrudinta „Gardėsio“ poliarine duonele.

Gaminimo procesas
  1. Prieš kepdami šonkaulius išimkite iš kartoninės ir vakuuminės pakuočių. Kepkite orkaitėje 180 °C temperatūroje apie 25 minutes. Išėmę šonkaulius iš pakuotės ir įdėję į kepimo indą, galite apipilti pakuotėje esančiu skysčiu. Jeigu kepsite kepsninėje ant žarijų, kepkite apie 10 minučių. Baigdami kepti šonkaulius, aptepkite pakuotėje pridėtu BBQ padažu.

  2. Supjaustykite mėlynuosius svogūnus griežinėliais ir suberkite į dubenį. Ant viršaus pilkite 6 v. š. obuolių acto ir stiklinę vandens, įberkite žiupsnelį druskos ir pusę a. š. cukraus. Palikite svogūnus pasimarinuoti apie 15-20 min.

  3. Virtas kukurūzų burbuoles apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir aitriosios paprikos prieskoniais. Burbuoles kepkite keptuvėje arba grilyje apie 5 min., kol kukurūzo kraštai gerai apskrus. Dar karštas burbuoles pagardinkite sviestu bei žaliosios citrinos sultimis.
    Kukurūzų burbuoles galite pakeisti konservuotais saldžiaisiais kukurūzais: juos taip pat pakepinkite keptuvėje su sviestu, pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

  4. Mėsą patiekite su keptomis kukurūzų burbuolėmis, marinuotais svogūnais ir grilyje paskrudinta „Gardėsio“ poliarine duonele.