Aštrus korėjietiškas mėsainis su kimčiais

2 vnt.
Jums reikės
  • 2 „Gardėsio“ mėsainių bandelių STREET FOOD su sezamais
  • 200 g „Biovelos“ šviežių jautienos maltinių (2 vnt.)
  • 2 kupinų v. š. kimčių
  • 2 juostelių rūkytos šoninės
  • 3 v. š. padažo „Hellmann‘s“ CHUNKY BURGER
  • 0,5 a. š. aitriųjų paprikų pastos
  • 0,5 a. š. Vorčesterio padažo
  • šlakelio citrinos sulčių
  • česnakų ir svogūnų miltelių
  • druskos ir pipirų
  • sezamų sėklų papuošti
Gaminimo procesas
  1. Mėsos paplotėlius kepkite grilyje arba orkaitėje apie 8 min. (priklausomai nuo to, kaip iškeptą mėsą mėgstate). Pasigaminkite padažą, sumaišydami mėsainių padažą, aitriųjų paprikų pastą, Vorčesterio padažą ir citrinų sultis. Įberkite po žiupsnelį česnakų ir svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.

  2. Paskrudinkite šoninės juostelės, o tuomet pakepkite mėsainių bandeles, kol apskrus. Ant jų dėliokite šoninės juosteles, kimčius, iškeptą maltinuką ir gausiai apliekite padažu. Puoškite sezamų sėklomis.

Gaminimo procesas
  1. Mėsos paplotėlius kepkite grilyje arba orkaitėje apie 8 min. (priklausomai nuo to, kaip iškeptą mėsą mėgstate). Pasigaminkite padažą, sumaišydami mėsainių padažą, aitriųjų paprikų pastą, Vorčesterio padažą ir citrinų sultis. Įberkite po žiupsnelį česnakų ir svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.

  2. Paskrudinkite šoninės juostelės, o tuomet pakepkite mėsainių bandeles, kol apskrus. Ant jų dėliokite šoninės juosteles, kimčius, iškeptą maltinuką ir gausiai apliekite padažu. Puoškite sezamų sėklomis.