Daniškas dešrainis „Pølse“ su jautienos ir kiaulienos dešrele

2 vnt.
Jums reikės
  • 2 „Gardėsio“ dešrainių bandelių STREET FOOD
  • 2 „Biovelos“ šviežių jautienos ir kiaulienos dešrelių BE JOKIO APVALKALO
  • 3 v. š. majonezo
  • 1 v. š. dešrainių padažo
  • 1 a. š. marinuotų agurkėlių skysčio
  • 1 v. š. smulkintų kaparėlių
  • 1 v. š. smulkintų svogūnėlių
  • 1 geltonojo svogūno
  • ½ a. š. kario prieskonių
  • 1 a. š. sviesto
  • žiupsnio cukraus
  • 7-8 marinuotų agurkėlių
Gaminimo procesas
  1. Grilyje arba keptuvėje apkepkite „Biovelos“ jautienos ir kiaulienos dešreles, kol šios gražiai apskrus. Taip pat keptuvėje arba grilyje lengvai pakepkite „Gardėsio“ dešrainių bandeles STREET FOOD, kol jos lengvai apskrus ir sušils.

  2. Pasigaminkite danišką padažą su garstyčiomis: sumaišykite 3 v. š. majonezo, 1 a. š. dešrainių padažo HOT DOG, 1 a. š. marinuotų agurkėlių sulčių, 1 v. š. smulkintų marinuotų kaparėlių, 1 v. š. smulkintų svogūnėlių, 1 v. š. smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių ir pusę šaukštelio kario prieskonių.

  3. Lengvai įkaitintoje keptuvėje ant gabalėlio sviesto pakepkite žiedais pjaustytą svogūną. Tam, kad jis lengviau karamelizuotųsi, pabarstykite pusę šaukštelio cukraus.

  4. Ant pakepintų „Gardėsio“ dešrainio bandelių užtepkite pagaminto padažo, dėkite apkeptą dešrelę, likusius pjaustytus agurkėlius, keptus svogūnus. Taip pat ant viršaus galite gausiai užpilti padažo – jis šio recepto akcentas.

Gaminimo procesas
  1. Grilyje arba keptuvėje apkepkite „Biovelos“ jautienos ir kiaulienos dešreles, kol šios gražiai apskrus. Taip pat keptuvėje arba grilyje lengvai pakepkite „Gardėsio“ dešrainių bandeles STREET FOOD, kol jos lengvai apskrus ir sušils.

  2. Pasigaminkite danišką padažą su garstyčiomis: sumaišykite 3 v. š. majonezo, 1 a. š. dešrainių padažo HOT DOG, 1 a. š. marinuotų agurkėlių sulčių, 1 v. š. smulkintų marinuotų kaparėlių, 1 v. š. smulkintų svogūnėlių, 1 v. š. smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių ir pusę šaukštelio kario prieskonių.

  3. Lengvai įkaitintoje keptuvėje ant gabalėlio sviesto pakepkite žiedais pjaustytą svogūną. Tam, kad jis lengviau karamelizuotųsi, pabarstykite pusę šaukštelio cukraus.

  4. Ant pakepintų „Gardėsio“ dešrainio bandelių užtepkite pagaminto padažo, dėkite apkeptą dešrelę, likusius pjaustytus agurkėlius, keptus svogūnus. Taip pat ant viršaus galite gausiai užpilti padažo – jis šio recepto akcentas.