Kaukazo kraštų įkvėpti šašlykai kitaip

2 vnt.
Jums reikės
  • 2 „Gardėsio“ tortilijų STREET FOOD
  • 400 g „Biovelos“ KAUKAZO kiaulienos sprandinės šašlyko
  • 1 nedidelio raudonojo svogūno
  • pusės nedidelės raudonosios paprikos ir baklažano
  • 4 v. š. padažo „Hellmann‘s“ GARLIC HERB
  • 2 v. š. garuose ruoštų avinžirnių
  • saujos granatų sėklų
  • 1 a. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 a. š. kumino
  • žiupsnio smulkintų kalendrų ir petražolių
  • žiupsnelio druskos
Gaminimo procesas
  1. Pirmiausia išsikepkite mėsą ant grilio arba orkaitėje. Kepdami orkaitėje, įjunkite grilio funkciją. Gabalėlius suverkite ant specialių medinių iešmelių, juos dėkite virš indo su vandeniu – taip šašlykai iškeps sultingi ir minkšti.

  2. Įkaitintoje keptuvėje pakepkite riekelėmis supjaustytą baklažaną ir papriką, garuose ruoštus avinžirnius bei svogūną. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kai daržovės suminkštės, pagardinkite jas druska ir maltu kuminu.

  3. Ant tortilijų dėkite keptą mėsą, keptas daržoves. Viską apšlakstykite česnakinių padažu. Papuoškite šviežiomis petražolėmis ir kalendromis bei granatų sėklomis. Susisukite ir gardžiuokitės.

Gaminimo procesas
  1. Pirmiausia išsikepkite mėsą ant grilio arba orkaitėje. Kepdami orkaitėje, įjunkite grilio funkciją. Gabalėlius suverkite ant specialių medinių iešmelių, juos dėkite virš indo su vandeniu – taip šašlykai iškeps sultingi ir minkšti.

  2. Įkaitintoje keptuvėje pakepkite riekelėmis supjaustytą baklažaną ir papriką, garuose ruoštus avinžirnius bei svogūną. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kai daržovės suminkštės, pagardinkite jas druska ir maltu kuminu.

  3. Ant tortilijų dėkite keptą mėsą, keptas daržoves. Viską apšlakstykite česnakinių padažu. Papuoškite šviežiomis petražolėmis ir kalendromis bei granatų sėklomis. Susisukite ir gardžiuokitės.