Mini mėsainiai su vištienos kepsneliais

2 vnt.
Jums reikės
  • 4 „Gardėsio“ MINI mėsainių bandelių STREET FOOD
  • 4 „Biovelos“ vištienos kepsnelių KOR KOR apelsinų ir cinamono marinate
  • 1 vidutinio dydžio morkos
  • 1 vidutinio agurko
  • saujos šviežių smulkintų kalendrų
  • 2 v. š. riešutų sviesto
  • 1 a. š. aitriųjų paprikų padažo
  • 2 v. š. žaliosios citrinos sulčių
  • 1 a. š. sojos padažo
  • 1 v. š. klevų sirupo
  • 2 v. š. 18 proc. kokosų gėrimo
  • 3 v. š. skrudintų žemės riešutų
  • 1 v. š. sezamų aliejaus
  • saujos šviežių smulkintų kalendrų
  • žiupsnio druskos
Gaminimo procesas
  1. Gerai įkaitintoje keptuvėje arba grilyje kepkite vištienos kepsnelius. Kepkite apie 20 min., kol vištiena lengvai apskrus iš abiejų pusių.

  2. Pasiruoškite padažą: nedideliame indelyje sumaišykite 2 v. š. riešutų sviesto (naudokite skystesnį), 1 a. š. aitriųjų paprikų padažo, 1 v. š žaliosios citrinos sulčių, 1 a. š. sojų padažo, 1 v. š. klevų sirupo, 2 v. š. kokosų gėrimo. Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė.

  3. Su tarka arba rankomis plonais šiaudeliais supjaustykite morkas ir agurkus. 1 v. š. sezamų aliejaus sumaišykite su 1 v. š. žaliosios citrinos sulčių, įberkite šviežių kalendrų ir gautą padažą užpilkite ant morkų bei agurkų, sumaišykite.

  4. Galiausiai grilyje arba keptuvėje skrudinkite mėsainių bandeles, kol jos lengvai apskrus. Tepkite pagaminto padažo ant bandelių, dėkite vištienos kepsnelių, morkų ir agurkų salotų bei skrudintų žemės riešutų.

     

Gaminimo procesas
  1. Gerai įkaitintoje keptuvėje arba grilyje kepkite vištienos kepsnelius. Kepkite apie 20 min., kol vištiena lengvai apskrus iš abiejų pusių.

  2. Pasiruoškite padažą: nedideliame indelyje sumaišykite 2 v. š. riešutų sviesto (naudokite skystesnį), 1 a. š. aitriųjų paprikų padažo, 1 v. š žaliosios citrinos sulčių, 1 a. š. sojų padažo, 1 v. š. klevų sirupo, 2 v. š. kokosų gėrimo. Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė.

  3. Su tarka arba rankomis plonais šiaudeliais supjaustykite morkas ir agurkus. 1 v. š. sezamų aliejaus sumaišykite su 1 v. š. žaliosios citrinos sulčių, įberkite šviežių kalendrų ir gautą padažą užpilkite ant morkų bei agurkų, sumaišykite.

  4. Galiausiai grilyje arba keptuvėje skrudinkite mėsainių bandeles, kol jos lengvai apskrus. Tepkite pagaminto padažo ant bandelių, dėkite vištienos kepsnelių, morkų ir agurkų salotų bei skrudintų žemės riešutų.