Vokietijos ir Austrijos skonių įkvėptas dešrainis

2 vnt.
Jums reikės
  • 2 „Gardėsio“ dešrainių bandelių STREET FOOD
  • 2 karštai rūkytų „Biovelos“ dešrelių BRATWURST
  • 4 v. š. dešrainių padažo
  • 50 g raugintų kopūstų
  • 2 a. š. traškių kepintų svogūnų
  • 4 marinuotų agurkėlių
  • 1 nedidelio svogūno
  • gabalėlio sviesto
  • žiupsnelio cukraus
Gaminimo procesas
  1. Apkepkite dešreles grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol jos gražiai apskrus. Taip pat paskrudinkite ir dešrainių bandeles.

  2. Keptuvėje su gabalėliu sviesto ir žiupsniu cukraus lėtai maišydami pakepinkite riekelėmis supjaustytą svogūną, kol pradės karamelizuotis.

  3. Bandeles aptepkite padažu, tada dėkite dešreles, ant viršaus – raugintų kopūstų, smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių, karamelizuotų svogūnų, viską apibarstykite traškiais svogūnais ir apliekite dar trupučiu padažo.

Gaminimo procesas
  1. Apkepkite dešreles grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol jos gražiai apskrus. Taip pat paskrudinkite ir dešrainių bandeles.

  2. Keptuvėje su gabalėliu sviesto ir žiupsniu cukraus lėtai maišydami pakepinkite riekelėmis supjaustytą svogūną, kol pradės karamelizuotis.

  3. Bandeles aptepkite padažu, tada dėkite dešreles, ant viršaus – raugintų kopūstų, smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių, karamelizuotų svogūnų, viską apibarstykite traškiais svogūnais ir apliekite dar trupučiu padažo.