Aguonpienis pagal močiutės receptą

30 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • 100 g aguonų
  • 3 šaukštai cukraus
  • 2 l vandens
Gaminimo procesas
  1. Aguonas geriausia iš vakaro užmerkti vandenyje, kad lengviau maltųsi.

  2. Išbrinkusias aguonas 3-4 kartus sumalti mėsmale, kad išsiskirtų kuo daugiau aguonų pieno.

  3. Aguonų masę pilti į virintą vandenį, berti cukrų ir labai gerai išmaišyti.

Gaminimo procesas
  1. Aguonas geriausia iš vakaro užmerkti vandenyje, kad lengviau maltųsi.

  2. Išbrinkusias aguonas 3-4 kartus sumalti mėsmale, kad išsiskirtų kuo daugiau aguonų pieno.

  3. Aguonų masę pilti į virintą vandenį, berti cukrų ir labai gerai išmaišyti.