Bolivine balanda įdarytos paprikos

50 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • 4 paprikų
  • 1 svogūno
  • 1 cukinijos
  • svogūnų laiškų
  • petražolių
  • 2 pomidorų
  • 100 g bolivinės balandos
  • 1 a. š. malto kumino
  • 500 ml pomidorų pastos
  • druskos
  • pipirų
  • aliejaus
Gaminimo procesas
  1. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas.

  2. Paruoškite įdarą iš bolivinių balandų, smulkiai supjaustytos cukinijos bei pomidorų, kapoto svogūno ir petražolių. Įdarą pagardinkite maltu kuminu, druska ir pipirais.

  3. Paprikų puseles užpildykite įdaru ir dėkite į troškintuvą. Supilkite pomidorų tyrę ir dėkite troškintuvą ant ugnies. Jei pomidorų tyrė labai sutirštėja kaitinant, įpilkite vandens. Troškinkite apie 30-40 min.

  4. Paprikas patiekite apibarstytas smulkintomis petražolėmis.

Gaminimo procesas
  1. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas.

  2. Paruoškite įdarą iš bolivinių balandų, smulkiai supjaustytos cukinijos bei pomidorų, kapoto svogūno ir petražolių. Įdarą pagardinkite maltu kuminu, druska ir pipirais.

  3. Paprikų puseles užpildykite įdaru ir dėkite į troškintuvą. Supilkite pomidorų tyrę ir dėkite troškintuvą ant ugnies. Jei pomidorų tyrė labai sutirštėja kaitinant, įpilkite vandens. Troškinkite apie 30-40 min.

  4. Paprikas patiekite apibarstytas smulkintomis petražolėmis.