Burokėlių salotos su raugintais kopūstais ir pupelėmis

10 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • indelis burokėlių (skystį nupilti)
  • 250 g raugintų kopūstų
  • skardinė baltųjų pupelių (skystį nupilti)
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • 2 šaukštai aliejaus
Gaminimo procesas
  1. Į dubenį sukrėsti burokėlius be skysčio, raugintus kopūstus, pupeles, berti druskos, pipirų, pilti aliejaus ir gerai išmaityti. Patiekti apibarsčius mėgstamomis smulkintomis žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis.

Gaminimo procesas
  1. Į dubenį sukrėsti burokėlius be skysčio, raugintus kopūstus, pupeles, berti druskos, pipirų, pilti aliejaus ir gerai išmaityti. Patiekti apibarsčius mėgstamomis smulkintomis žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis.