Burokėlių salotos su raugintais kopūstais ir pupelėmis
Jums reikės
- indelis burokėlių (skystį nupilti)
- 250 g raugintų kopūstų
- skardinė baltųjų pupelių (skystį nupilti)
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- 2 šaukštai aliejaus
Gaminimo procesas
Į dubenį sukrėsti burokėlius be skysčio, raugintus kopūstus, pupeles, berti druskos, pipirų, pilti aliejaus ir gerai išmaityti. Patiekti apibarsčius mėgstamomis smulkintomis žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis.


Gaminimo procesas
Į dubenį sukrėsti burokėlius be skysčio, raugintus kopūstus, pupeles, berti druskos, pipirų, pilti aliejaus ir gerai išmaityti. Patiekti apibarsčius mėgstamomis smulkintomis žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis.