Gardūs ir sveiki rugsėjo 1 dienos pusryčiai

40 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • 500 g 9 proc. riebumo varškės
  • 150 g ryžių miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų cukraus
  • žiupsnio druskos
  • šaukštelio malto cinamono
  • poros šaukštų aliejaus aptepti
  • purškiamosios grietinėlės
  • spalvotų pabarstukų
  • poros saujų mėgiamų uogų
  • 50 g tarkuoto juodojo šokolado
  • saujos mėgiamų džiovintų uogų, riešutų
Gaminimo procesas
  1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, cinamonu ir druska. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, įmuškite kiaušinius ir labai gerai išmaišykite.

  2. Miltuotomis rankomis formuokite nedidelius varškėčius ir dėkite ant kepimo skardos. Kai sudėsite visus, aptepkite aliejumi, kad kepdami gražiai apskrustų.

  3. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 minučių.

  4. Puošti skirtus ingredientus sudėkite į dubenėlius ir, kai varškėčiai bus paruošti, leiskite lėkštę varškėčių padekoruoti patiems.

Gaminimo procesas
  1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, cinamonu ir druska. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, įmuškite kiaušinius ir labai gerai išmaišykite.

  2. Miltuotomis rankomis formuokite nedidelius varškėčius ir dėkite ant kepimo skardos. Kai sudėsite visus, aptepkite aliejumi, kad kepdami gražiai apskrustų.

  3. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 minučių.

  4. Puošti skirtus ingredientus sudėkite į dubenėlius ir, kai varškėčiai bus paruošti, leiskite lėkštę varškėčių padekoruoti patiems.