Kepti karpio gabalėliai su citrina

1 val.
4 vnt.
Jums reikės
  • 1 kg karpio
  • 1 šaukštas miltų
  • pusė stiklinės aliejaus
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • 4 šaukštai džiūvėsėlių
  • sauja petražolių
  • pusė citrinos
Gaminimo procesas
  1. Išvalytą karpį supjaustyti gabalėliais, apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais.

  2. Tada apvolioti karpio gabalėlius džiūvėsėliuose ir kepti gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.

  3. Patiekti su citrinos skiltelėmis ir apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Gaminimo procesas
  1. Išvalytą karpį supjaustyti gabalėliais, apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais.

  2. Tada apvolioti karpio gabalėlius džiūvėsėliuose ir kepti gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.

  3. Patiekti su citrinos skiltelėmis ir apibarstyti smulkintomis petražolėmis.