Marinuota silkė su svogūnais ir virtomis bulvėmis

40 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • indelis silkės
  • 400 ml vandens
  • 2 svogūnai
  • 10 šaukštų vandens
  • 4 šaukšteliai cukraus
  • pipirų pagal skonį
  • mažos bulvytės
  • sauja krapų
  • sauja svogūnų laiškų
  • druskos pagal skonį
Gaminimo procesas
  1. Vandenyje ištirpinti cukrų ir sumaišyti su actu.

  2. Į didesnį dubenį sudėti gabalėliais pjaustytą silkę, uždėti pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, apibarstyti pipirais ir užpilti marinatu. Po pusvalandžio marinatą nupilti.

  3. Bulves su lupenomis išvirti pasūdytame vandenyje, patiekti apibarsčius druska, smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.

Gaminimo procesas
  1. Vandenyje ištirpinti cukrų ir sumaišyti su actu.

  2. Į didesnį dubenį sudėti gabalėliais pjaustytą silkę, uždėti pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, apibarstyti pipirais ir užpilti marinatu. Po pusvalandžio marinatą nupilti.

  3. Bulves su lupenomis išvirti pasūdytame vandenyje, patiekti apibarsčius druska, smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.