Morkų salotos su džiovintomis uogomis

40 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • 3 didelės morkos
  • 60 g džiovintų spanguolių
  • 60 g graikinių riešutų
  • agavų sirupo pagal skonį
  • pora šaukštų aliejaus
  • skiltelė česnako
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • sauja petražolių
Gaminimo procesas
  1. Morkas sutarkuoti ilgais šiaudeliais. Į dubenį su morkomis berti spanguoles, pasmulkintus graikinius riešutus, džiovintas spanguoles, druską, pipirus, smulkintą česnako skiltelę, porą šauktų aliejaus ir labai gerai išmaišyti.

  2. Paragauti ir tada pagardinti agavų sirupu pagal skonį.

  3. Patiekti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.

Gaminimo procesas
  1. Morkas sutarkuoti ilgais šiaudeliais. Į dubenį su morkomis berti spanguoles, pasmulkintus graikinius riešutus, džiovintas spanguoles, druską, pipirus, smulkintą česnako skiltelę, porą šauktų aliejaus ir labai gerai išmaišyti.

  2. Paragauti ir tada pagardinti agavų sirupu pagal skonį.

  3. Patiekti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.