Parsinešk namo Japoniją

Sušiai yra gatvės maistas. Japonijoje juos valgydavo rankomis, žiūrėdami teatro spektaklius. Valgymo lazdeles japonai naudodavo tik tada, kai reikėdavo valgyti sašimius – žalios žuvies gabalėlius.

Paprasta ir estetiška. Taip lengviausia apibūdinti japonų virtuvės pasididžiavimą – sušius. Šiuo šūkiu vadovaujasi ir „Maximos“ sušių meistrai, kasdien susukantys galybę burnoje tirpstančių, daržovėmis ir šviežutėlėmis žuvimis pagardintų sušių gabalėlių. Rinkinį jie pasiruošę sudėti iš mėgstamiausių jūsų skonių sušių, tik užsisakykite iš anksto. Bet, jei skubate, dėžutę sušių su paruoštais padažais, pagardais ir specialiomis lazdelėmis rinkitės iš vitrinos. Sušiai su daržovėmis, su šviežia ir kepta lašiša, su „Maximos“ rūkykloje išrūkytu unguriu, su krevetėmis, krabų skonio mėsa arba tik su daržovėmis.