Per naktį brinkinta avižinė košė
Jums reikės
- 200 g avižinių dribsnių
- 250 ml augalinio gėrimo arba pieno
- 1 arbatinio šaukštelio cinamono
- 2 arbatinio šaukštelio kokosų drožlių
- 1 valgomojo šaukšto medaus
- 1 valgomojo šaukšto riešutų masės
Gaminimo procesas
Visus produktus kruopščiai išmaišykite, sudėkite į indą su dangteliu ir palikite šaldytuve nakčiai. Rytą, ištraukę iš šaldytuvo, košę apkraukite šviežiomis uogomis ar apliekite šaukštu uogienės.


Gaminimo procesas
Visus produktus kruopščiai išmaišykite, sudėkite į indą su dangteliu ir palikite šaldytuve nakčiai. Rytą, ištraukę iš šaldytuvo, košę apkraukite šviežiomis uogomis ar apliekite šaukštu uogienės.