Rūkytos skumbrės užtepėlė su avokadais ir karamelizuotais svogūnais

30 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • šaltai rūkyta skumbrė
  • 1 avokadas
  • 70 g marinuotų agurkėlių
  • 1 svogūnas
  • šaukštas cukraus
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • sauja krapų
Gaminimo procesas
  1. Keptuvėje įkaitinti šauktą aliejaus, suberti plonai pjaustytą svogūną. Kai suminkštės, suberti cukrų ir lėtai kepinti, kol karamelizuosis ir apskrus. Atvėsinti.

  2. Skumbrę kartu su avokadu sutrinti šakute. Į gautą masę suberti smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, svogūnus, pagardinti druska ir pipirais ir viską gerai išmaišyti. Apibarstyti smulkintais krapais.

Gaminimo procesas
  1. Keptuvėje įkaitinti šauktą aliejaus, suberti plonai pjaustytą svogūną. Kai suminkštės, suberti cukrų ir lėtai kepinti, kol karamelizuosis ir apskrus. Atvėsinti.

  2. Skumbrę kartu su avokadu sutrinti šakute. Į gautą masę suberti smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, svogūnus, pagardinti druska ir pipirais ir viską gerai išmaišyti. Apibarstyti smulkintais krapais.