Varškės apkepas su moliūgais

90 min.
12 gabalėlių
Jums reikės
  • 200 g virto moliūgo tyrės
  • 500 g varškės
  • 250 g maskarponės
  • 4 kiaušinių
  • 6 v. š. cukraus
  • 2 pakelių pudingo miltelių
  • 100 ml pieno
  • 1 a. š. kepimo miltelių
  • jogurto su uogiene
  • šilauogių
Gaminimo procesas
  1. Išvirto ir sutrinto moliūgo tyrę sumaišykite su varške, maskarponės sūriu bei kiaušiniais (patogiausia visus ingredientus sutrinti elektriniu trintuvu), įdėkite į ją cukraus, druskos bei kepimo miltelių.

  2. Pabaigoje į apkepo masę supilkite piene ištirpintus pudingo miltelius. Viską gerai sumaišykite ir pilkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.

  3. Apkepą kepkite 160 °C orkaitėje 60 min. Ištraukę iš orkaitės leiskite jam šiek tiek atvėsti, o tada aptepkite graikišku jogurtu, sumaišytu su uogiene ir apibarstykite uogomis.

Gaminimo procesas
  1. Išvirto ir sutrinto moliūgo tyrę sumaišykite su varške, maskarponės sūriu bei kiaušiniais (patogiausia visus ingredientus sutrinti elektriniu trintuvu), įdėkite į ją cukraus, druskos bei kepimo miltelių.

  2. Pabaigoje į apkepo masę supilkite piene ištirpintus pudingo miltelius. Viską gerai sumaišykite ir pilkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.

  3. Apkepą kepkite 160 °C orkaitėje 60 min. Ištraukę iš orkaitės leiskite jam šiek tiek atvėsti, o tada aptepkite graikišku jogurtu, sumaišytu su uogiene ir apibarstykite uogomis.