Žemaitiška spirginė

20 min.
4 vnt.
Jums reikės
  • 100 g kanapių sėklų
  • pusė šaukštelio druskos
  • 1 svogūnas
  • šlakelis aliejaus
Gaminimo procesas
  1. Kanapių sėklas pakepinti įkaitintoje keptuvėje, tada atvėsinti.

  2. Sumalti su mėsmale arba kavos malimo mašinėle, beriant kartu ir druską.

  3. Svogūną nulupti, supjaustyti nedideliais gabalėliais ir suberti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

  4. Ant mažos ugnies lėtai pakepinti svogūną, kol suminkštęs.

  5. Svogūną atvėsinti ir tada sumaišyti su kanapių sėklomis.

Gaminimo procesas
  1. Kanapių sėklas pakepinti įkaitintoje keptuvėje, tada atvėsinti.

  2. Sumalti su mėsmale arba kavos malimo mašinėle, beriant kartu ir druską.

  3. Svogūną nulupti, supjaustyti nedideliais gabalėliais ir suberti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

  4. Ant mažos ugnies lėtai pakepinti svogūną, kol suminkštęs.

  5. Svogūną atvėsinti ir tada sumaišyti su kanapių sėklomis.