Žydiškas silkės kapotinis su obuoliais ant paskrudintos duonos
Jums reikės
- indelis silkės
- 2 obuoliai
- 1 rausvasis svogūnas
- pusė citrinos
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- 4 riekelės juodos duonos
- sauja svogūnų laiškų
Gaminimo procesas
Silkę kuo smulkiau sukapoti, suberti labai smulkiai pjaustytus obuolius, smulkiai pjaustytą rausvąjį svogūną, įspausti citrinos sulčių, berti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.
Sausoje įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių paskrudinti duoną.
Ant paskrudintos duonos dėti silkės kapotinio, patiekti apibarsčius smulkintais svogūnų laiškais.


Gaminimo procesas
Silkę kuo smulkiau sukapoti, suberti labai smulkiai pjaustytus obuolius, smulkiai pjaustytą rausvąjį svogūną, įspausti citrinos sulčių, berti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.
Sausoje įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių paskrudinti duoną.
Ant paskrudintos duonos dėti silkės kapotinio, patiekti apibarsčius smulkintais svogūnų laiškais.