Lietuvos trispalvės glotnutis

Jums reikės
  • 1 stiklinės braškių
  • 2 kivių (rinkitės minkštus, didesnius)
  • 1 sunokusio mango
  • 2 šaukštelių vanilinio cukraus
  • 2 šaukštelių medaus
  • žiupsnelio cinamono
Gaminimo procesas
  1. Stiklinę plautų braškių sutrinkite su vaniliniu cukrumi iki vientisos masės

  2. Išskobkite kivius ir sutrinkite juos su medumi

  3. Nuskustą mangą nupjaustykite nuo kaulo

  4. Mango gabalėlius sutrinkite su cinamonu

  5. Ant braškių masės atsargiai sukrėskite kivius

  6. Ant kivių masės atsargiai sudėkite mangus

Gaminimo procesas
  1. Stiklinę plautų braškių sutrinkite su vaniliniu cukrumi iki vientisos masės

  2. Išskobkite kivius ir sutrinkite juos su medumi

  3. Nuskustą mangą nupjaustykite nuo kaulo

  4. Mango gabalėlius sutrinkite su cinamonu

  5. Ant braškių masės atsargiai sukrėskite kivius

  6. Ant kivių masės atsargiai sudėkite mangus

Jei norite, kad glotnutis virstų desertų desertu, ant viršaus prikraukite plaktos grietinėlės. Nors ir be jos saldu, kaip meilė Lietuvai.