Per naktį brinkinta avižinė košė

Jums reikės
  • 200 g avižinių dribsnių
  • 250 ml augalinio gėrimo arba pieno
  • 1 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 2 arbatinio šaukštelio kokosų drožlių
  • 1 valgomojo šaukšto medaus
  • 1 valgomojo šaukšto riešutų masės
Gaminimo procesas
  1. Visus produktus kruopščiai išmaišykite, sudėkite į indą su dangteliu ir palikite šaldytuve nakčiai. Rytą, ištraukę iš šaldytuvo, košę apkraukite šviežiomis uogomis ar apliekite šaukštu uogienės.

Gaminimo procesas
  1. Visus produktus kruopščiai išmaišykite, sudėkite į indą su dangteliu ir palikite šaldytuve nakčiai. Rytą, ištraukę iš šaldytuvo, košę apkraukite šviežiomis uogomis ar apliekite šaukštu uogienės.