Baltoji mišrainė – kitaip
- 3 virtų kiaušinių
- 200 g šviežių agurkų
- 150 g marinuotų agurkėlių
- 1 sunokusio avokado
- 1 virtos morkos
- 1 rausvojo svogūno
- 5 šaukštų natūralaus jogurto
- 1 šaukšto majonezo
- 350 g konservuotų žirnelių
- pipirų
- druskos
- saujos šviežių krapų
Išvirkite kiaušinius ir morką. Kai pravės, supjaustykite juos kubeliais.
Atidarę konservuotų žirnelių skardinę, nupilkite skystį. Žirnelius suberkite į dubenį, ten pat suberkite nedideliais kubeliais pjaustytus žalius ir marinuotus agurkėlius, pjaustytus kiaušinius ir morką, smulkiai pjaustytą svogūną, kapotus krapus, kubeliais pjaustytą avokadą. Įberkite druskos, pipirų ir viską išmaišykite.
Sukrėskite natūralų jogurtą, majonezą ir dar kartą gerai išmaišykite.


Išvirkite kiaušinius ir morką. Kai pravės, supjaustykite juos kubeliais.
Atidarę konservuotų žirnelių skardinę, nupilkite skystį. Žirnelius suberkite į dubenį, ten pat suberkite nedideliais kubeliais pjaustytus žalius ir marinuotus agurkėlius, pjaustytus kiaušinius ir morką, smulkiai pjaustytą svogūną, kapotus krapus, kubeliais pjaustytą avokadą. Įberkite druskos, pipirų ir viską išmaišykite.
Sukrėskite natūralų jogurtą, majonezą ir dar kartą gerai išmaišykite.
Patarimas: Stebėkite, kad baltajai mišrainei skirtos morkos nepervirtų. Bus skaniau, jei jos bus šiek tiek kietesnės, traškios.
„Meistro kokybės“ meistrai jums paruošė lengvesnį visų mėgstamos baltosios mišrainės variantą. Ragaukite patys ir vaišinkite savo svečius.
1 kg – 2,99 €