Baltoji mišrainė – kitaip

Turi-neturi laiko
10 min.
2 vnt.
Jums reikės
  • 3 virtų kiaušinių
  • 200 g šviežių agurkų
  • 150 g marinuotų agurkėlių
  • 1 sunokusio avokado
  • 1 virtos morkos
  • 1 rausvojo svogūno
  • 5 šaukštų natūralaus jogurto
  • 1 šaukšto majonezo
  • 350 g konservuotų žirnelių
  • pipirų
  • druskos
  • saujos šviežių krapų
Gaminimo procesas
  1. Išvirkite kiaušinius ir morką. Kai pravės, supjaustykite juos kubeliais.

  2. Atidarę konservuotų žirnelių skardinę, nupilkite skystį. Žirnelius suberkite į dubenį, ten pat suberkite nedideliais kubeliais pjaustytus žalius ir marinuotus agurkėlius, pjaustytus kiaušinius ir morką, smulkiai pjaustytą svogūną, kapotus krapus, kubeliais pjaustytą avokadą. Įberkite druskos, pipirų ir viską išmaišykite.

  3. Sukrėskite natūralų jogurtą, majonezą ir dar kartą gerai išmaišykite.

Gaminimo procesas
  1. Išvirkite kiaušinius ir morką. Kai pravės, supjaustykite juos kubeliais.

  2. Atidarę konservuotų žirnelių skardinę, nupilkite skystį. Žirnelius suberkite į dubenį, ten pat suberkite nedideliais kubeliais pjaustytus žalius ir marinuotus agurkėlius, pjaustytus kiaušinius ir morką, smulkiai pjaustytą svogūną, kapotus krapus, kubeliais pjaustytą avokadą. Įberkite druskos, pipirų ir viską išmaišykite.

  3. Sukrėskite natūralų jogurtą, majonezą ir dar kartą gerai išmaišykite.

Patarimas: Stebėkite, kad baltajai mišrainei skirtos morkos nepervirtų. Bus skaniau, jei jos bus šiek tiek kietesnės, traškios.

Neturi laiko
Baltoji mišrainė – kitaip

„Meistro kokybės“ meistrai jums paruošė lengvesnį visų mėgstamos baltosios mišrainės variantą. Ragaukite patys ir vaišinkite savo svečius.


1 kg – 2,99 €