Cezario salotos

Turi-neturi laiko
Jums reikės
  • 50 g romaninių salotų
  • 50 g kietojo sūrio „Džiugas”
  • 75 g džiovintų duonos gabalėlių
  • 3 kiaušinių
  • saujos kubeliais supjaustytos ir orkaitėje padžiovintos baltos duonos
  • 5 juostelių ančiuvių filė, konservuotų aliejuje
  • 4 skiltelių česnako
  • 50 g acto
  • 150 g sūrio „Džiugas“
  • 2 citrinų
  • 100 g vandens
  • 200 g majonezo
  • 1 valgomojo šaukšto garstyčių
  • druskos
  • pipirų
Gaminimo procesas
  1. Į elektrinę trintuvę sudėkite ančiuvių filė ir česnako skilteles, įpilkite vandens ir viską gerai sumalkite. Tuomet sudėkite majonezą bei garstyčias, supilkite actą ir dar patrinkite.

  2. Kiaušinius išvirkite. Kad jie būtų vos vos minkšti, virkite 6 minutes.

  3. Supjaustykite romaninę salotą, sudėkite ją į lėkštę ir sumaišykite su padažu. Ant viršaus užtarkuokite sūrio, pabarstykite orkaitėje džiovintos baltos duonos kubelių ir uždėkite per pusę perpjautą kiaušinį.

Gaminimo procesas
  1. Į elektrinę trintuvę sudėkite ančiuvių filė ir česnako skilteles, įpilkite vandens ir viską gerai sumalkite. Tuomet sudėkite majonezą bei garstyčias, supilkite actą ir dar patrinkite.

  2. Kiaušinius išvirkite. Kad jie būtų vos vos minkšti, virkite 6 minutes.

  3. Supjaustykite romaninę salotą, sudėkite ją į lėkštę ir sumaišykite su padažu. Ant viršaus užtarkuokite sūrio, pabarstykite orkaitėje džiovintos baltos duonos kubelių ir uždėkite per pusę perpjautą kiaušinį.

Patarimas: CEZARIO salotas galite pagardinti savo mėgstamu proteinu – vištiena, krevetėmis arba šonine.

Neturi laiko
Cezario salotos

Suruoškite draugams gaivią išvyką į šalį, kurioje gimė CEZARIO salotos ir kur atvykėlius vaišina tradicinėmis meksikietiškomis salotomis. Šiam vakarėliui gaminti nereikės – „Maximos“ salotų baras pasirengęs jums padaryti šventę.


1 kg – 6,59 €