Garinti lašišų filė kepsneliai su citrinomis
- 1 kg lašišų filė
- pusės citrinos
- pusės citrinos
- žiupsnio druskos
- žiupsnio 5 pipirų mišinio
Odą nuo lašišos filė nupjaukite, pasūdykite žiupsneliu druskos ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, geriausia – po 150 g.
Lašišos gabalėlius 10-20 minučių dėkite į garų puodą.
Patarimas: jei norite nesugadinti lašišos, jokiais būdais jos neperkepkite. Patikrinti, ar lašiša iškepusi, galite palietę ją pirštu. Jei žuvies mėsa vis dar standi, reikia pakepti, jei palietus ji skiriasi į gabalėlius,
žuvis paruošta.Kai lašiša išsigarins, išimkite ir apibarstykite 5 pipirų mišiniu. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po pusę griežinėlio citrinos.
Patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis.


Odą nuo lašišos filė nupjaukite, pasūdykite žiupsneliu druskos ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, geriausia – po 150 g.
Lašišos gabalėlius 10-20 minučių dėkite į garų puodą.
Patarimas: jei norite nesugadinti lašišos, jokiais būdais jos neperkepkite. Patikrinti, ar lašiša iškepusi, galite palietę ją pirštu. Jei žuvies mėsa vis dar standi, reikia pakepti, jei palietus ji skiriasi į gabalėlius,
žuvis paruošta.Kai lašiša išsigarins, išimkite ir apibarstykite 5 pipirų mišiniu. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po pusę griežinėlio citrinos.
Patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis.
Minkštus, tobulo skonio lašišos kepsnelius garuose ruošia ir „Meistro kokybės“ kulinarai. Tereiks parsinešti namo, pašildyti ir soti, bet lengva vakarienė svečiams – paruošta.
Tik nepamirškite šviežio, kvepiančio citrinos griežinėlio!
1 kg – 24,99 €