Garinti lašišų filė kepsneliai su citrinomis

Turi-neturi laiko
30 min.
4
Jums reikės
  • 1 kg lašišų filė
  • pusės citrinos
  • pusės citrinos
  • žiupsnio druskos
  • žiupsnio 5 pipirų mišinio
Gaminimo procesas
  1. Odą nuo lašišos filė nupjaukite, pasūdykite žiupsneliu druskos ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, geriausia – po 150 g.

  2. Lašišos gabalėlius 10-20 minučių dėkite į garų puodą.
    Patarimas: jei norite nesugadinti lašišos, jokiais būdais jos neperkepkite. Patikrinti, ar lašiša iškepusi, galite palietę ją pirštu. Jei žuvies mėsa vis dar standi, reikia pakepti, jei palietus ji skiriasi į gabalėlius,
    žuvis paruošta.

  3. Kai lašiša išsigarins, išimkite ir apibarstykite 5 pipirų mišiniu. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po pusę griežinėlio citrinos.

  4. Patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis.

Gaminimo procesas
  1. Odą nuo lašišos filė nupjaukite, pasūdykite žiupsneliu druskos ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, geriausia – po 150 g.

  2. Lašišos gabalėlius 10-20 minučių dėkite į garų puodą.
    Patarimas: jei norite nesugadinti lašišos, jokiais būdais jos neperkepkite. Patikrinti, ar lašiša iškepusi, galite palietę ją pirštu. Jei žuvies mėsa vis dar standi, reikia pakepti, jei palietus ji skiriasi į gabalėlius,
    žuvis paruošta.

  3. Kai lašiša išsigarins, išimkite ir apibarstykite 5 pipirų mišiniu. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po pusę griežinėlio citrinos.

  4. Patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis.

Neturi laiko
Garinti lašišų filė kepsneliai su citrinomis

Minkštus, tobulo skonio lašišos kepsnelius garuose ruošia ir „Meistro kokybės“ kulinarai. Tereiks parsinešti namo, pašildyti ir soti, bet lengva vakarienė svečiams – paruošta.
Tik nepamirškite šviežio, kvepiančio citrinos griežinėlio!

 

1 kg – 24,99 €