Kepta duona su sūrio padažu

Turi-neturi laiko
Jums reikės
  • 1 kepalo raikytos šviesios duonos
  • 1 l aliejaus
  • 200 g grietinės
  • 200 g majonezo
  • 200 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 4 česnako skiltelių
  • saujos krapų
Gaminimo procesas
  1. Duonos riekes supjaustykite pailgais gabalėliais.

  2. Puode įkaitinkite aliejų, jame kepkite duonos gabalėlius, kol jie gražiai apskrus.

  3. Dubenėlyje sumaišykite grietinę, majonezą, išspaustas česnako skilteles ir susmulkintus krapus.

  4. Duonos gabalėlių galus aptepkite majonezo ir grietinės padažu, o tada apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Gaminimo procesas
  1. Duonos riekes supjaustykite pailgais gabalėliais.

  2. Puode įkaitinkite aliejų, jame kepkite duonos gabalėlius, kol jie gražiai apskrus.

  3. Dubenėlyje sumaišykite grietinę, majonezą, išspaustas česnako skilteles ir susmulkintus krapus.

  4. Duonos gabalėlių galus aptepkite majonezo ir grietinės padažu, o tada apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Patarimas: jei duoną kepsite keptuvėje, labai svarbu gabalėlius dėti į įkaitusį aliejų, tik taip ji bus traški, o ne minkšta ir prisigėrusi riebalų.

Neturi laiko
Kepta duona su sūrio padažu

Ššš… Tik niekam nesakykite – „Meistro kokybės“ šviežutėlius, traškius česnakinės duonos gabalėlius jūsų svečiai skanaus ir manys, kad jie ką tik iš namų virtuvės. Ir jokių česnako kvapų namuose!


1 kg – 3,99 €