Lėtai virta šoninė su sojų ir terijakio padažu

Turi-neturi laiko
5 val.
4
Jums reikės
  • gabalėlio kiaulienos šoninės be kaulo, bet būtinai su oda
  • 5 skiltelių česnako
  • 1/3 imbiero šaknies
  • 300 ml sojų padažo
  • 1 raudonos aitriosios paprikos
  • 2 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 5 valgomųjų šaukštų terijakio padažo
  • vandens
  • sezamų sėklų patiekalui papuošti
  • lapinio kopūsto (angl. kale)
Gaminimo procesas
  1. Kiaulienos šoninę supjaustykite maždaug 10 centimetrų ilgio ir 4 centimetrų pločio gabalėliais. Odelėmis į viršų juos išrikiuokite puode ir užpilkite vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad jis apsemtų šoninę.

  2. Į puodą su mėsa ir vandeniu supilkite sojų padažą, sudėkite nuluptas česnakų skilteles, griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką ir imbierą, suberkite cukrų.

  3. Mėsą virkite ant mažos ugnies apie 4 valandas. Gabalėliai turi būti minkšti, bet neištižę.

  4. Iš puodo išėmę šoninės gabalėlius, sudėkite juos odelėmis į viršų ant lėkštės, kad atvėstų. Aptepkite terijakio padažu. Mėsos gabalėlius apibarstykite sezamų sėklomis ir dėkite ant plėšytų lapinio kopūsto (angl. kale) lapų.

Gaminimo procesas
  1. Kiaulienos šoninę supjaustykite maždaug 10 centimetrų ilgio ir 4 centimetrų pločio gabalėliais. Odelėmis į viršų juos išrikiuokite puode ir užpilkite vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad jis apsemtų šoninę.

  2. Į puodą su mėsa ir vandeniu supilkite sojų padažą, sudėkite nuluptas česnakų skilteles, griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką ir imbierą, suberkite cukrų.

  3. Mėsą virkite ant mažos ugnies apie 4 valandas. Gabalėliai turi būti minkšti, bet neištižę.

  4. Iš puodo išėmę šoninės gabalėlius, sudėkite juos odelėmis į viršų ant lėkštės, kad atvėstų. Aptepkite terijakio padažu. Mėsos gabalėlius apibarstykite sezamų sėklomis ir dėkite ant plėšytų lapinio kopūsto (angl. kale) lapų.

Neturi laiko
Lėtai virta šoninė su sojų ir terijakio padažu

Netikėtus svečius visada galite pavaišinti netikėto skonio šonine, kurią paruošė „Meistro kokybės“ kulinarai. Terijakio padažas jai suteikia itin pikantiško prieskonio.

 

1 kg – 12,99 €